O NAMA

Turizam TV je specijalizovana i autentična televizija sa jedinstvenim i prepoznatljivim konceptom. Jedina smo turistička televizija sa nacionalnom i regionalnom pokrivenošću, a putem Telekomovog satelita dostupni smo gledaocima u celom svetu. Program naše televizije nije namenjen samo pasioniranim ljubiteljima putovanja, već svima koji imaju dodirnih tačaka sa turizmom (hotelska industrija, saobraćaj, ugostiteljstvo,prehrambena industrija, domaća radinost, trgovina, bankarska i putnička osiguranja).
Turizam TV obrađuje teme vezane za turizam, predstavljanje atraktivnih destinacija u zemlji i inostranstvu, koje su već prepoznatljive na turističkoj karti, a posebno onih predela koji su u razvoju i koje treba promovisati. Takođe, naša obaveza, kao medijske kuće, da informišemo našeg gledaoca kako najbrže i najkomfornije da se preveze do određene destinacije, pronađe najpovoljniji smeštaj i sve ostalo iz domena turističke ponude, što može biti važno za sve ljubitelje putovanja. Ciljna grupa naše televizije je čitava populacija, od najmlađih do najstarijih.
Od emisija izdvajamo: „Otvorite atlas“, „Turistička razglednica“, „Svet na dlanu“, „Srbija u kadru“, „Od zlata jabuka“, „Putujte sa nama“, „Turistički fleš“, „Koferče“, „Poznati na putu“ itd…
Turizam TV se emituje u kablovskoj mreži Telekoma Srbije, podsećanja radi, ulazimo u 1 000 000 domaćinstava Srbije. Telekom Srbija, takođe, emituje program Turizam TV preko multi skrin platforme (PC računari, tableti i smart telefoni).
Redakciju čine poznata autorska imena naših radio i TV kuća, sa iskustvom praćenja turizma i putovanja.
Turizam TV se emituje na kanalu 271 između Zdravlje TV i Travel channel-a.

I NA KRAJU POŠTOVANI PUTNICI,
DOBRO DOŠLI NA TURIZAM TV…
VIŠE OD PUTOVANJA…