SNEŽNA IDILA NA ZLATIBORU ULEPŠAVA RASPUST

Da je još uvek rano da se nadamo proleću,i da zima ima još puno toga da podari zlatnoj planini,uverava nas sneg koji od ponedeljaka popodne pada na Zlatiboru.Planina je nakon nekoliko sunčanih dana ponovo okićena snegom,a tome se svakako najviše raduju gosti Zlatibora koji svoj odmor i zimski raspust provode upravo na ovoj planini.

Iako sneg pada velikim intenzitetom svi puetvi na Zlatiboru su prohodni,a skijališta i sankališta puna gostiju koji uživaju u pravoj zimskoj idili.Sankališta u Dino parku,kod škole na Zlatiboru i iznad jezera u centru ispunjeni su dečijim smehom i radosnim uzvicima,dok skijaši uživaju na stazama Tornika,Obudojevice i Avantura parka.

Sneg će na Zlatiboru istim intenzitetom padati i narednih dana,tako da prava zimska avantura očekuje i sve goste koji će predstojeći državni praznik provesti na najposećenijoj planini Srbije.

Da podsetimo,za predstojeći praznik na Zlatiboru su pripremljeni bogati sadržaji.U subotu,16. februara u sportskom centru „Zlatibor“ biće održan turnir u MMA borbama sa početkom u 20:00 časova,a za sve ljubitelje dobrog provoda na Kraljevom trgu biće organizovan koncert Jelene Gerbec i Nebojše Vojvodića sa početkom u 21:00  čas,dok će od 14. do 16. februara u hotelu Mona trajati prvi „Sretenjski market“.

Postavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *