TURISTIČKA ORGANIZACIJA SRBIJE NA MEĐUNARODNOM SAJMU TURIZMA U MOSKVI

Aktivni odmor i planinski centri,jake veze između Rusije i Srbije,ukusna hrana,kvalitetne banje,ovogodišnji su adut Turističke organizacije Srbije na najvećem ruskom sajmu koji počinje 12.marta u Moskvi.

MITT je jedna od pet najznačajnijih turističkih berzi na svetu,koju poseti 22.000 profesionalaca.TOS ove godine posebnu pažnju poklanja aktivnom odmoru,koji je izuzetno popularan u Rusiji,kao i sportsko ribolovu,kojim se u najvećoj zemlji sveta bavi više od dva miliona ljudi.

Uoči sajma,TOS je u čuvenom Art klubu „Rukav“,uz pogaču i so,šljivovicu i srpsko vino,predstavio novine u turizmu naše zemlje.Konferenciji je prisustvovalo više od 50 ruskih novinara i organizatora putovanja,kao štoo su Kosmomoljskaja pravda,National Geographic,Argumenti i fakti,Tur biznis,Vedi  Tur,Vand i Paks.Ovom prilikom,vajar Aleksandar Iumijanovič Rukavišnjikov predstavio je projekat spomenika osnivaču prve srpske države,Stefanu Nemanji,koji će se nalaziti na beogradskom Savskom trgu.

Srbiju godišnje poseti više od 50.000 turista iz Rusije koji važe za najplatežnije goste.Koliko su Srbiji važni turisti iz Rusije najbolje govori podatak da država subvencioniše turističke agencije koje ih dovode-30 evra po ruskom gostu.

Na štandu Srbije,osim animatora obučenih u šumadijsku nošnju,turističku ponudu naše zemlje predstaviće i Turistička organizacija Beograda,JP „Skijališta Srbije“, „Er Srbija“,specijalne bolnice „Merkur“ iz Vrnjačke banje i „Gornja Trepča“,kao i agencije „Apelsin“, „Glob metropoliten“, „R turs“, „Luna travel“, „Experience pro travel“.

Postavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *