ZLATIBOR SPREMNO DOČEKUJE USKRŠNJE I PRVOMAJSKE PRAZNIKE

Zlatibor,najposećenija planina Srbije,i ove godine za uskršnje i prvomajske praznike očekuje veliki broj gostiju,koji će toplo i sunčano vreme iskoristiti za odmor na „zlatnoj“ planini.Hoteli,agencije,restorani,zabavni parkovi i brojne atrakcije spremno dočekuju sve goste koji planiraju da svoj prolećni odmor provedu na čistom vazduhu,u netaknutoj prirodi i uz mnoštvo sadržaja.

Svi lokaliteti u okolini Zlatibora otvoreni su za posete.Radno vreme Stopića pećine je svim danima od 09:30 do 18:00 časova,muzej „Staro selo“ Sirogojno otvoren je za posete od 09:00 do 19:00 časova,a gosti svim danima mogu posetiti i gostiljski vodopad.

Planinski centar Tornik biće otvoren od 27.aprila do 05.maja,od 09:00 do 16:00 časova,a svim posetiocima biće na raspolaganju žičara za panoramsku vožnju i bob na šinama.

Svi ljubitelji avanture i adrenalina imaće priliku da svoje sposobnosti oprobaju u Avantura parku,da uživaju u vožnji kvadovima,zip line-u u Ljubišu,a ljubiteljima aktivnog odmora na raspolaganju su obeležene pešačke i biciklističke staze,škole jahanja i iznajmljivanje kočija.

Dino park za praznike priprema Vaskršnji karneval i Prvomajski maskenbal,na kojima će i najmlađi i nešto stariji posetioci uživati u zabavnom programu i prazničnoj atmosferi.

Na samo 40km od Zlatibora,u Mokroj Gori su poznate atrakcije Šarganska osmica i Drvengrad Emira Kusturice koji su takođe otvoreni za praznike.

Hoteli na Zlatibor pripremili su praznične pakete i popuste,agencije bogat program izleta,a kako vremenska prognoza najavljuje sunčano i toplo vreme,svim gostima Zlatibora zagarantovan je sjajan provod

Postavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *