USPEŠNA PROMOCIJA BEOGRADA I SRBIJE U SOLUNU

U okviru promocije Beograda i Srbije u regionu,u Solunu,kao prvoj stanici mini kampanje,predstavljena je kompletna turistička ponuda naše zemlje.

U prisustvu velikog broja građana Soluna,kao i turista koji borave u ovom gradu,predstavljena je srpska kulturna baština-folklor,tradicionalna izvorna srpska muzika uz orkestar,hor i gastronomske specijalitete.U okviru promocije predstavljena je i letnja turistička ponuda (manifestacije BEER FEST,EXIT,Sabor trubača u Guči,NISVILLE…).

Promocija Beograda i Srbije u Solunu je od strane turističke privrede Grčke,kao i grčkih medija,ocenjena kao jedna od najuspešnijih promocija destinacije u poslednjih nekoliko godina.

Na konferenciji za novinare koji su,u sklopu promocije u Solunu,organizovale Turistička organizacija Beograda i Turistička organizacija Srbije,goste je pozdravio gradonačelnik Soluna g-din Janis Butaris.

Prisutnima su se obratili predstavnici turističkih organizacija Beograda i Srbije,TO Vojvodine,Niša,Leskovca,Kragujevca,Soko Banje i opštine Mionica,kao i predstavnici turističke privrede Soluna,g-din Nikos Sapountzis,vlasnik i direktor Tourism Plus,g-đa Kiki Kolatskou-Air Serbia.

Pored velikog broja medija (Voria TV,Vergina TV,ET 3TV,Skai TV,Atlas TV,Antenna TV,Star TV,Omorfia Taksidia TV,radio Thesalonikki,Etnos Newspaper,predsednik asocijacije turističkih novinara,Athenian Macedonian-novinska agencija,novine Demokratia,..) događaj su ispratili i generalni direktor Kongresnog biroa Soluna,direktor prestižnog američkog koledža u Solunu kao i zvanični predstavnik manastira Hilandar.

Od prisutnih predstavnika turističke privrede koji u svojoj ponudi imaju Beograd i Srbiju izdvajamo:Vergina Travel,Filos Travel,Choice Travel,Silver Holidays,IOLE Travel,Mythos Holidays,Dimakis Travel,Zeus Travel,Athos Hellas,Zorpidis Travel…

Postavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *