SVETSKA DJ ZVEZDA STIŽE U KRAGUJEVAC

Svetski techno superstar i jedan od najpopularnijih izvođača današnjice James Zabiela stiže u Kragujevac na sedmo izdanje VIBE festivala. James Zabiela je apsolutni virtuoz čiji muzički setovi ostavljaju bez daha posetice najvećih festival širom sveta,pa je ovo prva i jedinstvena prilika da Kragujevac ugosti aktuelnu svetsku muzičku zvezdu i shodno tome očekuju se hiljade posetilaca iz Kragujevca,ali i cele zemlje i regiona. Uz britanskog muzičkog velikana program će predvoditi i najtraženiji kolektiv jugoistočne Evrope,After Affair, kao i regionalne zvezde Kristijan Molnar i Fakir.

Kragujevački VIBE Festival je u kratkom period postao jedna od najposećenijih manifestacija centralne Srbije,okupivši do sad preko 35000 posetilaca. Sedmo i najveće izdanje VIBE festivala je zakazano za 30. i 31. avgust,na prostoru Knežev arsenal u Kragujevcu, jedinstvenom vojno-industrijskom i arhitektonskom kompleksu u Evropi. Program festivala se tokom dva dana trajanja održava na 3 muzičke bine uz unikatnu scenografiju napravljenu samo za potrebe festival što dodatno doprinosi jedinstvenom festivalskom iskustvu.

Sve ulaznice prve dve prodajne faze su rasprodate u rekordnom roku. Ograničen broj dvodnevnih,ulaznice po ceni od 890 RSD dostupan je na svim ddticket.rs ili tickets.rs prodajnim mestima.

 

 

Postavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *