FORBS: Crna Gora na listi najpoželjnijih destinacija u 2020. godini!

Magazin Forbs je objavio vodič za odabir najboljih destinacija koje bi trebalo posetiti 2020. godine. Na Top 20 listi se našla i Crna Gora, a posebno je istaknut Kotor.

Foto: pixabay.com

”Crna Gora, skriveno blago Jadrana, postaje sve poželjnija mediteranska destinacija i više se ne smatra siromašnim komšilukom Hrvatske”, navodi Forbs, koji je Crnoj Gori dodelio 13. poziciju na listi, prenosi portal CdM.

U tekstu se dodaje da se Crna Gora razvija kao luksuzno utočište.

”Aman Sveti Stefan, najluksuzniji crnogorski hotel, podigao je lestvicu crnogorskog ugostiteljstva na viši nivo, a Marriot International je upravo najavio da će dovesti brend Ritz-Carlton u Crnu Goru 2023. godine”, ističe Forbs.

Magazin posebno ukazuje na Kotor koji je, kako kažu, jedan od najbolje očuvanih starih gradova na jadranskoj obali sa mnogo crkava i muzeja.

Crkva Svetog Nikole, Kotor; Foto: pixabay.com

”Ne propustite Kotor, još jedan zidani dalmatinski grad, koji putnicima nudi impresivno i prirodno iskustvo”, naglašava Forbs.

Forbs je američki biznis magazin. Izlazi svake druge nedelje i sadrži originalne članke o finansijskim, industrijskim, investicionim i marketinškim temama. Ovaj magazin takođe izveštava o povezanim temama kao što su tehnologija, komunikacije, nauka, pravo i veoma je poznat po svojim listama i rangiranjima.

Piše: Tijana Ćosović

Postavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *