Wellness & Spa Fest 9. novembra u Metropolu!

Posle tri godine, u Beogradu će se 9. novembra od 10 do 18 časova održati 3. Međunarodni Wellness & Spa Fest!

Ove godine je akcenat na ”zdravlju iz vode”. Tim povodom će svoju ponudu predstaviti najbolje banje i luksuzni hotelski wellnessi, koji će pokazati svoje wellness rituale u saunama, pokazati kaping masažu, otkriti šta su moksa i barse, a posetioci će moći da uđu i u šumski hamam gde će se degustirati šumska trpeza.

Foto: www.pixabay.com

Jedna od najzanimljivijih postavki biće i ona u kojoj se pokazuje kako se masiraju bebe, učiće se i meditacija u pokretu i uživati u masaži vrhunskih majstora wellnessa. Posetioci će takođe moći da provere i svoje zdravlje, ali i čuju savete lekara i otkriju tajne moderne i kineske tradicionalne medicine.

Foto: www.pixabay.com

Poseban akcenat će biti na Luki Jankoviću – sjajnom triatloncu iz Vrnjačke Banje koji je za manje od godinu dana uspeo da osvoji čak 9 medalja za Srbiju i sada je u pohodu na Olimpijske igre koje se 2020. godine održavaju u Japanu.

Posted by Luka Jankovic on Субота, 14. септембар 2019.

Na kraju Wellnes & Spa Festa će se održati dodela godišnjih priznanja pod brendom Ambasadori dobre usluge najuspešnijima u wellness & spa industriji.

Wellnes & Spa Fest zajedno organizuju Turistički svet i Wellness akademija Peđa Filipović, a pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma, trgovine i telekomunikacija Republike Srbije.

Postavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *