Er Srbija leti ka ŠEST NOVIH destinacija!

Er Srbija ulazi u 2020. godinu sa šest novih linija ka destinacijama u Evropi i Bliskom Istoku. Novim letovima, ponuda srpskog nacionalnog avio-prevoznika se i ove godine dodatno proširuje, nakon značajne ekspanzije u 2019. godini. Nacionalna avio-kompanija će od juna uvesti letove iz srpske prestonice do Ženeve, Amana, Rostova na Donu, Firence, Lavova i Kišinjeva.

Avioni sa logotipom stilizovanog dvoglavog orla sletaće na aerodrom u Ženevi tri puta nedeljno, ponedeljkom, sredom i petkom. Er Srbija će na novoj liniji do Amana, glavnog grada Jordana, leteti četiri puta nedeljno, ponedeljkom, sredom, četvrtkom i nedeljom. Beograd i Rostov na Donu, koji predstavlja važan grad i luku u južnoj Rusiji, biće povezani sa četiri leta nedeljno, utorkom, sredom, petkom i nedeljom. Srpski nacionalni avio-prevoznik će obavljati dva leta nedeljno između Beograda i Firence, grada u centralnoj Italiji, i to utorkom i subotom. Letovi do grada Lavova na zapadu Ukrajine će se obavljati četiri puta nedeljno, ponedeljkom, sredom, petkom i subotom. Beograd i glavni grad Moldavije, Kišinjev, biće povezani sa četiri leta nedeljno, ponedeljkom, utorkom, četvrtkom i nedeljom.

Uz nove destinacije, Er Srbija će poboljšati povezanost i dodavanjem novih frekvencija na postojećim linijama, kao što su Prag, Zagreb, Tirana, Skoplje, Bukurešt, Ljubljana, Dubrovnik, Tivat i Larnaka. Kada je u pitanju Istanbul, destinacija koja je pokrenuta pre dva meseca, srpska nacionalna avio-kompanija će od aprila povećati broj nedeljnih letova sa sadašnjih tri na sedam puta nedeljno.

Nadovezujemo se na uspešnu godinu u kojoj smo prevezli rekordan broj putnika, ali i u kojoj smo imali najveću ekspanziju mreže destinacija i pokretanje linija sa još dva aerodroma u Srbiji. Naš cilj je da ostanemo prvi izbor putnicima iz regiona i tako podržimo dalji ekonomski i turistički rast Republike Srbije. Uz proširenje naše međunarodne mreže, nastavljamo da poboljšavamo kvalitet usluga u skladu sa novim trendovima u avio-industriji, kao i na osnovu mišljenja naših putnika“, izjavio je generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit.

Nacionalna avio-kompanija je prošle godine pokrenula čak deset novih linija iz Beograda i dvanaest iz Niša, kao i direktne letove između Kraljeva i Beča. Uz uvođenje šest novih linija iz Beograda, Er Srbija će na proleće ove godine pokrenuti i sezonsku liniju između aerodroma Morava i Soluna.

Postavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *