SAJAM TRADICIONALNIH PROIZVODA „SRETENJSKI MARKET“, ZLATIBOR, OD 14. DO 16. FEBRUARA 2019. GODINE

„Sretenjski market“,manifestacija koja će na jednom mestu okupiti ljubitelje i proizvođače tradicionalnih proizvoda,održaće se od 14. do 16. februara u hotelu Zlatibor Mona,koji je uz podršku Turističke organizacije Zlatibor i Turističke organizacije Užice,ujedno i organizator ovog događaja.

Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa raznovrsnom ponudom najkvalitetnijih domaćih pršuta,sireva,meda,rakije i vina,kao i mnogih drugih proizvoda po kojima je ovo područje čuveno.

Na „Sretenjskom marketu“ biće izloženi i neobični proizvodi poput prve organske rakije iz Srbije,med sa dodacima jagode,kajsije,maline,kao i džemovi sa lavandom i mentom,domaći liker od šumskih jagoda i zanatsko pivo.Pored uživanje u degustaciji domaćih specijaliteta,posetioci će moći da se zabave u radionicama,učestvuju u kvizu i dobiju zanimljive poklone.

„Naša želja je da upotpunimo aktuelnu ponudu Zlatibora i da ljudima u periodu Sretenja i dečijeg zimskog raspusta ponudimo još jednu aktivnost kroz koju mogu da se zabave,upoznaju nešto novo i kojom mogu upotpuniti svoj odmor.Takođe ideja je i da ohrabrimo kako lokalne,tako i regionalne proizvođače i da im pružimo priliku da predstave svoje proizvode“ , objašnjava Dejan Pejčinović ispred hotela Zlatibor Mona.

Postavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *