SRBIJA MEĐU NAJPOPULARNIJIM DESTINACIJAMA U IZRAELU !

Turistička organizacija Srbije predstavlja turizam naše zemlje na svetskom sajmu turizma IMTM u Tel Avivu,Izrael,koji se održava 12. i 13. Februara 2019. godine.

Posetioci sajma kao i profesionalci iz oblasti turizma imaju priliku da se upoznaju sa bogatstvom turističke ponude Srbije,a pre svega,njenim prirodnim bogatstvima,jevrejskim nasleđem u Srbiji,živopisnim gradovima i zimskom ponudom.Turističku ponudu predstavljaju Turistička organizacija Srbije,Beograda i Subotice,Air Serbia,Zepter Group,Sky Hotel i Wild Serbia.

O značaju prezentovanja turističke ponude Srbije i zainteresovanosti izraelskih turista,poslovne javnosti i medija govori i činjenica da je najznačajniji izraelski portal posvećen turizmu rangirao Beograd na 14-om mestu među najpopularnijim svetskim turističkim destinacijama.

Sajam IMTM okuplja profesionalce turističke industrije,prezentuje nove atrakcije i turističke destinacije i jedina je profesionalna,zvanična izložba turizma u Izraelu,i pre svega odlična prilika za nove važne ugovore.

Rastuća ekonomija u Izraelu doprinela je rekordnom broju izraelskih turista koji putuju na odmor na svetske destinacije.Zabeleženo je 7,6 miliona putovanja u inostranstvo,od čega 4 miliona visoko budžetnih putovanja na godišnjem nivou.

Postavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *