SRETENJSKI PRAZNICI NA ZLATIBORU U ZNAKU SJAJNE ZABAVE I DOBRE SPORTSKE ATMOSFERE

Sretenjski praznik,padine pod snegom i osunčana planina,ovog vikenda privukli su na Zlatibor veliki broj gostiju,koji su pored uživanja u zimskim čarolijama i sportovima na snegu imali priliku da uživaju i u koncertu Nebojše Vojvodića i Jelene Gerbec,koji je u subotu,16. februara organizovan na Kraljevom trgu.

Hladno subotnje veče „Zvezde Granda“ ugrejale su dobro poznatim hitovima.Iako se temperatura spustila i do 5 stepeni ispod nule,sjajni pevači i raspevana publika učinili su da ovo veče na Kraljevom trgu protekne u nezaboravnoj atmosferi.

Ove subote gosti Zlatibora imali su priliku da uživaju i u drugačijoj vrsti zabave. U sportskom centru „Zlatibor“ drugi put za redom,organizovana je borilačka priredba „Fight Night“,koja je i ove godine okupila borce iz regiona u disciplinama MMA i K1.Preko 1500 gledalaca bodrilo je i navijalo za svoje favorite,a najviše pažnje privukla su dva takmičara koji su se za pobedu borili na domaćem terenu,Sreten Božović i Nenad Nešković,obojica iz Čajetine.

Pobednici po kategorijama su :

K1 – 65 kg : Almin Hodžić

MMA – 70 kg : Sreten Božović

K1 – 85 kg : Dejvid Kajević

MMA : Dragutin Milošević

K1 : Petar Jaman i Danilo Tošić – borba završena bez pobednika

K1 – 86 kg : Milan Radaković i Jovica Krdžić

MMA – 84 kg : Stefan Ranđelov

MMA – teška kategorija : Jusuf Hajrović

Postavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *