AGENCIJE I NOVINARI IZ MAĐARSKE PRVI PUT U POSETI ZLATIBORU

Ovo je prvi put da predstavnici mađarske turističke privrede dolaze organizovano na Zlatibor i studijska tura rezultat je napora koje Turistička organizacija Zlatibor ulaže u promovisanje destinacije.

Predstavnici TO Zlatibor prošle godine održali su prezentaciju i predstavili turističke potencijale planine u srpskoj ambasadi u Budimpešti,kada se mađarska javnost i zainteresovala da bolje upozna planinu.

U saradnji sa agencijom „Alpha Travel“ iz Subotice,15 predstavnika medija i turoperatora iz Mađarske doputovalo je na Zlatibor da se što bolje upoznaju sa  aktivnostima,lokalitetima,atrakcijama i potencijalima koje planina može da ponudi za mađarske turiste.Tokom trodnevnog boravka gosti iz Mađarske obišli su Stopića pećinu,selo Sirogojno,vodopad u Gostilju,Mokru Goru,a imali su priliku i da uživaju u ponudi Avantura i Dino parka.

Pored mogućnosti za aktivan odmor,zdravstveni turizam,boravak u prirodi,i adrenalinske sadržaje,gosti su se oblilaskom zlatiborskih hotela uverili da je standard ugostiteljskih usluga na visokom nivou i da je Zlatibor destinacija sa velikim potencijalima za poslovni turizam.

Posebnu pažnju gostima je privukla raznovrsna gastronomska ponuda i tradicionalni domaći proizvodi,a ljubaznost lokalnog stanovništva i ugostiteljskih radnika učinili su da sa Zlatibora ponesu najlepše utiske.

Postavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *