“ER SRBIJA“ POČINJE PRODAJU KARATA ZA 12 LINIJA OD JAVNOG INTERESA IZ NIŠA

„Er Srbija“ danas počinje prodaju karata za 12 linija od javnog interesa iz Niša.Prvi letovi na novim linijama krećuu od 15.jula,a avioni srpskog nacionalnog avio-prevoznika saobraćaće od Nirnberga,Frankfurta(Han),Hanovera,Fridrihshafena,Karslruea,Salcuburga,Rima,Bolonje,Budimpešte,Geteborga,Ljubljane i Tivta.Povratna karta može da se kupi po ceni počev od 48 evra sa svim taksama za Geteborg i Tivat.

Niš će sa tih 12 evropskih gradova iz Nemačke,Austrije,Italije,Mađarske,Švedske,Slovenije i Crne Gore biti povezan sa najmanje 2 leta nedeljno.

„Naš cilj jeste da obezbedimo da građani Niša lete po napovoljnijim uslovima ka jednoj od 12 ponuđenih destinacija.Letove će obavljati avion tipa erbas A319 sa oznakama Er Srbije.Cilj nam je da našim putnicima ponudimo dobru uslugu po najboljim cenama“,izjavio je generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit.

Er Srbija leteće iz Niša na osnovu rezultata međunarodnog tendera za linije od javnog značaja koji je raspisala Vlada Srbije,a kojim je omogućeno povezivanje deset okruga u Srbiji sa šest zemalja Evropske unije i Crnom Gorom.

Postavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *