„FESTIVAL OPTIMIZMA – BABY EXIT“,NOVI SAD,18. I 19. MAJ 2019. GODINE

„Festival optimizma – Baby Exit“ je manifestacija visokih moralnih vrednosti koja na jedinstven način afirmiše značaj porodice i važne društvene ciljeve za odrastanje dece.Zadatak joj je da stvori dobar okvir društva kroz čvrste temelje kulture mladog čoveka.Ove godine održava se 18. i 19.maja na Petrovaradinsksoj tvrđavi.

Festival porodice,Baby Exit je prihvatio misiju da u narednom periodu stvori ambijent za razvoj i afirmaciju talentovane i kreativne dece za ponos nacije.Ekskluzivnost festivala čine paralelni programi na 5 programskih bina:Bina talenata,Šarena bina Dunava,Bambino stage,Đački Oskar,Bina šampiona.

Atraktivnost festivala čini petnaestak tematskih celina koje su razigrane u Ulici profesija,Poligonu Volim školu – volim znanje,Kvartu pameti,Pozorišnom trgu,Dragoj planeti,Mocart stejdžu,Kutku za roditelje,Modnoj aveniji,Svetu igračaka,Zoo vrtiću,Gradiću budućnosti,Evropskim razglednicama,Đačkom Oskaru,Ruralnom dvorištu,Bazaru iz kofera,Velikim prijateljima dece (društveno odgovorne institucije i kompanije).

Više informacija može se naći na veb sajtu http://babyexit.org.rs

 

Postavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *