Air Serbia dobila 15-MILIONITOG putnika! (FOTO)

Air Serbia je 22. oktobra, samo četiri dana pre obeležavanja šestog rođendana, proslavila još jedan istorijski trenutak i poželela dobrodošlicu svom 15-milionitom putniku!

Vanja Zečević je 15-milioniti putnik srpskog nacionalnog avio-prevoznika; Foto: Air Serbia

Vanja Zečević iz Surčina prijatno se iznenadila kada joj je saopštena ova lepa vest dok se, sa sinom Jakovom, na Aerodromu Nikola Tesla prijavljivala za let JU334 Air Serbia od Beograda do Frankfurta, gde inače živi.

“Veoma smo ponosni što smo za šest godina poslovanja pod imenom Air Serbia prevezli čak 15 miliona putnika. To je još jedan veliki i značajan rezultat u godini kada smo našu međunarodnu mrežu proširili najvećim brojem novih destinacija do sada – čak devet iz Beograda i 12 iz našeg novog matičnog aerodroma u Nišu. Zahvalni smo našim putnicima na ukazanom poverenju i spremni za dalju ekspanziju da bismo u narednim godinama ugostili još mnogo miliona zadovoljnih putnika“, izjavio je generalni direktor Air Serbia Dankan Nejsmit.

Predstavnici Air Serbia čestitali su gospođi Zečević i uručili vaučere za povratnu besplatnu kartu koju će moći da iskoristi za putovanje do bilo koje destinacije u ponudi nacionalne avio-kompanije.

Vanja Zečević je dobila vaučer za besplatnu povratnu kartu za bilo koju destinaciju na koju leti Air Serbia; Foto: Air Serbia

„Ne mogu da verujem da sam baš ja, sa mojim sinom, imala tu sreću da dobijem ovako lepu nagradu! Pogotovo zbog toga što nikada do sada nisam osvojila nikakvu nagradu. Uvek letim avionima Air Serbia i baš zbog toga mi je drago što mi je moja nacionalna kompanija dala ovako divan poklon,“ rekla je Vanja Zečević.

Air Serbia će šestu godišnjicu proslaviti 26. oktobra 2019. godine, kao regionalni lider u oblasti komercijalnog avio-saobraćaja, sa 61 destinacijom u svojoj mreži i dva matična aerodroma u Srbiji.

Postavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *