Evo kako do smeštaja za odmor u Srbiji!

Kako bi podržali domaći turizam Aleksandar i Marija, koji vode sajt Kompas kaže Srbija , došli su na ideju da pomognu vlasnicima privatnih smeštaja u Srbiji tako što su napravili mesto gde će oni moći da predstave svoje objekte i ponudu.

Potrebno je da svi zainteresovani vlasnici smeštaja posete sajt topsmestaj.com i prijave se za besplatno postavljanje smeštaja u trajanju do kraja 2020. godine. Procedura je vrlo jednostavna. Postoji formular koji je potrebno popuniti nakon čega će im se administrator javiti i dati dalje instrukcije. Ovom akcijom biće obuhvaćeno 100 smeštaja.

Sajt topsmestaj.com je tu da pomogne onima koji nude smeštaj, da na jednom mestu mogu da se predstave ali i onima koji traže mesto za odmor – da lakše do njega dođu.

Sasvim spontano je kreirana i Facebook grupa Smeštaj za odmor u Srbiji, koja već sada broji više od 2000 članova, gde se nude i traže smeštaji, dele saveti, preporuke i iskustva.

Podaci iz 2019. godine, koja je bila rekordna za domaći turizam, pokazuju da je skoro izjednačen broj domaćih i stranih gostiju koji su se odmarali u našoj zemlji. Aleksandar i Marija veruju da će ova akcija pomoći da se veći broj građana odluči da provede odmor i vikende uživajući baš u Srbiji.

Postavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *