Antalijska regija u Turskoj

Turska je jedna od najposećenijih letnjih destinacija, a turisti se često opredeljuju za posetu Istanbula sa namerom da svoj odmor provedu u Antalijskoj regiji. Nju krase brojne prelepe plaže sa atrakcijama namenjenim svim generacijama. Letovališta Antalija, Alanja, Side, Belek i Kemer su najpoznatija u ovoj regiji.

Koje god da posetite imaćete nezaboravno iskustvo, a sva ova mesta imaju nekoliko zajedničkih osobina.

 

  • Tursko gostoprimstvo

Turska populacija je poznata po veselosti i prijatnom gostoprimstvu gde će učiniti sve da turistima obezbede vrlo prijatan boravak u njihovoj zemlji. U restoranima i kafićima će uvek posluživati svoje najukusnije specijalitete i pića, a nezaobilazan je i dobar noćni provod.

 

  • Hoteli vrhunskih usluga

Svojim luksuznim izgledom i vrhunskim uslugama, hoteli nude turistima komforne sobe, bazene i atrakcije kako za odrasle tako i za decu. Hoteli su rađeni po All Inclusive konceptu. U neposrednoj blizini hotela se nalaze i plaže i prodavnice, a možete odsesti u nekima poput Limak Limra Hotel & Resort, Grand Zaman Beach i Grand Zaman Garden hotela koji su najpoznatiji u Antalijskoj regiji.

 

  • Najlepše plaže

Letnja sezona u Turskoj traje od maja do oktobra usled prijatne mediteranskoj klimi i istovremeno prijatnoj temperaturi mora. Na dugim plažama kao što su Lara, Kleopatra i Konjalti možete se opustiti na samom pesku ili na ležaljkama ispod suncobrana a možete se i oprobati u sportovima na vodi.

 

  • Nezaboravan šoping

Za koju god vrstu kupovine da se odlučite, bilo da su to slatkiši, suveniri ili garderoba, možete pronaći i velike i male radnje na svakom ćošku. Ono što je uobičajeno u turskim radnjama je cenkanje, pa ćete uočiti koliko i sami prodavci uživaju u cenkanju.

Postavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *