Barovi kao zaštitni znak Grčke

Većina turista tokom svog boravka u Grčkoj bude u potrazi za pogodnim barovima ili na samoj plaži ili u neposrednoj blizini mora gde mogu uživati u hladnim letnjim napicima. Izdvojili smo nekoliko za koje mislimo da će vam se dopasti.

 

“Cabana Mare” na ostrvu Krit

Bar koji može poslužiti i u dnevnoj i u noćnoj varijanti, jer vrlo lako može da pređe iz mirne atmosfere u pravu noćnu zabavu. Dodatna mogućnost koju ovaj bar nudi VIP turistima je zakup nekih delova plaže koje poseduju privatni đakuzi.

 

“Copla beach bar” na Lefkadi

Jedna od najlepših plaža Lefkade je zasigurno plaža Kathisma. Osim što ima pogled na otvoreno, tirkizno more, takođe je prepoznatljiva i po Copla beach baru. Razne hladne napitke možete popiti u samom baru ili na samoj peščanoj plaži na ležaljkama sa baldahinima.

 

“La Grotta beach bar” na ostrvu Krf

U blizini Paleokastrice, La Grotta beach bar svake godine privuče sebi veliki broj turista, ali je bar najbolje posetiti po noći kada možete imati prelep pogled na široko osvetljeni zaliv.

 

“Sotos beach bar” na ostrvu Egina

Odmah sa ležaljke imate priliku da uskočite u more iz Sotos beach bara jer je smešten na stenama u Agia Marini. Na ostrvu Egina se takođe može naći najveća letnja zabava zbog različitih barova i kafića neobičnih dizajna i drugačijih atmosfera.

 

“Tinos surf lessons beach bar” na ostrvu Tinos

Za kraj smo ostavili bar najzanimljivijeg izgleda – drveni stolovi i stolice upotpunjuju izgled sa šankom koji je preuređeni kamper. Sa ovakvim izgledom se zasigurno izdvaja od drugih barova po svom unikatnom izgledu.

Postavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *