Destinacije za 2022. godinu

Pandemija korona virusa polako jenjava, a samim tim se mnogi upuštaju u planiranje putovanja za 2022. godinu koja su ove godine najverovatnije propustili. Zato vam već sada predstavljamo destinacije koje biste mogli da uvrstite u svoj odabir mesta za putovanja.

 

– Egipat –

U zemlji punoj sfingi i piramida, postoje i sjajna letovališta koja privlače turiste. Turistička sezona u Egiptu traje dugo ponajviše zbog povoljne klime većim delom godine, pa se turisti iz tog razloga odlučuju baš za ovo mesto.

 

– Oman –

Posebna atrakcija u ovoj zemlji je oblast Musandam, na samoj granici sa Hormuškim moreuzom, a oblast je karakteristična po visokim planinama koje su formirale lepote u ovom predelu.

 

– Slovenija –

Njena površina jeste mala, ali za kratko vreme turisti mogu da vide sve lepote Slovenije kao što su npr. mirno Bledsko jezero a zatim se mogu upustiti u živahnoj prestonici.

 

– Norveška –

Često se turisti odlučuju na posetu ove države, a naziva se i najsrećnijom zemljom na svetu. Osim obilaska njenog glavnog grada i atrakcija koje poseduje, Norveška nudi i obilaske čuvenih fjordova i bukovih šuma na samom severu zemlje.

 

– Kukova ostrva –

U južnom Pacifiku smeštena je grupa od čak 15 ostrva koja nose naziv Kukova ostrva. Užitak u ronjenju na ovom mestu nije jedina i glavna poslastica boravka, već posetioci imaju priliku za upoznavanjem jedne od domorodačkih zajednica.

Postavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *