RAZGLEDANJE BEOGRADA IZ OTVORENOG AUTOBUSA ILI BRODA

„Beograd naš domaćin“ je turistički program koji Beograđanima i domaćim i stranim turistima nudi razgledanje grada iz otvorenog autobusa,sa reka,kao i kombinovanu turu otvorenim autobusom i brodom.

Polasci tvorenog autobusa su svakog dana,u 11:00 i 13:00 časova,sa stajališta za turističke autobuse na Trgu Nikole Pašića.Razgledanje traje oko 70 minuta,uz pomoć audio vodiča na 9 stranih jezika.

Kombinovane ture razgledanja otvorenim autobusom i brodom se realizuju u saradnji sa Donauships svakodnevno u 15:00 i 17:00 časova.Posle vožnje standardnom trasom otvorenog autobusa sledi dvočasovno krstarenje beogradskim rekama u pratnji turističkom vodiča,brodom „Stevanske livade“ ili „Trajan“.

Beograđanima i gostima su na raspolaganju i samo krstarenje brodom,svakodnevno od 16:00 i 18:00 časova,polasci su sa pristana JKP „Zelenilo“ kod hotela Jugoslavija.

Cene karata za razgledanje grada otvorenim autobusom i krstarenje brodom su po 800 dinara za odrasle i 500 za decu do 12 godina.Karte za kombinovani program su 1500 dinara i 900 dinara za decu do 12 godina.

Postavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *